Välkommen till Blue Co - "The World of Fashion"


Blue Co drivs och ägs och Alfons Stors AB. Vi har gedigen erfarenhet av mode, heminredning och vad som är det senaste och hetaste i dessa branscher. Sedan 1997 har vi utvecklats till att i dag omfatta en webshop och två butiker.

Blue Co är en webshop baserad på välkända varumärken och är en portal för de fysiska butikerna och gör det lätt att handla var du än bor; Sverige, Norden, Europa, världen!

På Blue Co finner du välkända varumärken i en härlig mix med nya uppstickare från världens alla hörn. Vi vill inte bara erbjuda dig som kund ett fantastiskt varierat utbud av produkter för henne och hemmet, utan förmedla en känsla. En känsla så att du som kund blir inspirerad till nya härliga stilar. Vi välkomnar dig in till "the world of fashion"!

Vår vision

För oss är det viktigt att du som känner att det är tyggt, enkelt och personligt att handla hos Blue Co. Vi jobbar ständigt med att se till att alla kunder ska känna sig nöjda med vår service och att de får den hjälp och det bemötande som de förväntar sig. Vårt motto är att inget är omöjligt och det är därför vi här för dig.

Blue Co drivs juridiskt av Alfons Stors AB.
Org.nr: 556538-9235
Kungsbacka

Vi är ett företag som följer svensk lagstiftning. Vi innehar F-skattesedel.

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Vårt nyhetsbrev kommer ut regelbundet .
Registrera din e-postadress för att ta del av nyhetsbrev och erbjudanden.